Smart Working

Wanneer je 'het' begrijpt, doe je meer in minder tijd

Trainingsduur: 3 dagdelen

Kosten: € 1170 per deelnemer

Werk slimmer maar niet harder: jouw sleutel tot blijvende productiviteit

Pak de controle en ontsnap aan de dagelijkse hectiek met onze unieke Smart Working training. Wij bieden jou en je team het gereedschap voor blijvend succes door ‘smart work’. deze training gaat verder waar time management trainingen stoppen.

In de atletiek is de estafette een waar kunststukje waarbij het vertrouwen op de loopprestaties van de onderlinge lopers centraal staat. De lopers concentreren zich niet op elkaars looptechniek, maar uitsluitend op het overdrachtsmoment van het stokje.  wanneer dit niet soepel verloopt, verliezen zelfs de meest getalenteerde atleten de race. In ons dagelijks werk doen we eigenlijk niet veel anders dan het overdragen van ‘stokjes’. Vaak gooien we het stokje over de schutting en zijn verbaast wanneer niemand het sokje vangt of opraapt.

Het doel van deze training is om planmatig te werken, je maakt tijd voor kwaliteit.

Het lopen van de perfecte race, waarbij ieder overdrachtsmoment naadloos verloopt. Fouten worden steeds minder gemaakt. De manier van werken van jou en je team wordt geoptimaliseerd. Plezierig werken zonder stress en gedoe, smart work. In de Smart Working training leren jij en jouw team hoe jullie planmatig kunnen werken en hoe je  slimmer kunt werken, met als resultaat dat jullie doelen worden gehaald met minimale inspanningen. Er is een blijvende verandering ontstaan. De focus gaat naar het overdrachtsmoment zelf: de snelheid, de cadans, en het naadloos oppakken van het stokje in de flow. Kortom, slimmer werken.

Wat leer je?

De training richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden om jullie doelen te bereiken. Na afloop van de cursus maken jullie tijd voor kwaliteit, jullie kennen de doelen en halen deze door de juiste prioriteiten te stellen, planmatig werken . Deze training vergroot het (zelf)bewustzijn van jouw team. Obstakels in het bereiken van doelen worden zichtbaar en bespreekbaar. Door deze inzichten zijn de obstakels op te lossen. Hierdoor stijgt de productiviteit en kwaliteit, zonder harder te werken dat noemen wij ‘smart work’.

Voor wie is deze bedrijfstraining?

De Smart Working training is ontworpen voor ondernemers, directieleden, managementteams en leidinggevenden met hun teams. Deze training biedt waardevolle inzichten voor iedereen die streeft naar blijvende kwaliteit en productiviteit verbetering en plezier op de werkvloer.

Resultaat bedrijfstraining

  1. Liever lui dan druk: ontdek het belang van slim werken en waarom minder meer is
  2. Doelen stellen: leer hoe je doelen formuleert die impact hebben
  3. Kiezen wat je niet meer doet: identificeer en elimineer tijdrovende activiteiten die géén waarde toevoegen
  4. De overdrachtsmomenten in kaart: het lopen van de perfecte race
  5. Tijd overhouden voor belangrijke zaken: er is vertrouwen naar de ander
  6. Effectieve planningstechnieken: creëer focus voor een efficiëntere workflow
  7. Concrete proces oplossingen: leer praktische oplossingen om processen te verbeteren en optimaliseren

 

Met deze bedrijfstraining werk je, samen met jouw team, naar een efficiëntere werkwijze toe. Samen creëren jullie een omgeving waarin plezier en productiviteit hand in hand gaan. Kies nu voor blijvende verandering en ontdek de potentie van jouw team. Zet koers naar duurzaam succes met onze Smart Working training. Meer doen in in minder tijd!

De Reus Business Coaching & Training helpt jou om nog beter te worden!

Neem contact op. We laten je graag zien wat we bedoelen met ‘De Reus maakt het simpel.’