Business coaching

Als ervaren business coach helpt Jan de Reus jou met het behalen van je persoonlijke doelen én die van jouw organisatie.

Jan de Reus, oprichter

De Reus, Business Coaching & Training

Wij maken samen, jouw droom zichtbaar en uitvoerbaar. Dit motiveert jouw team en al jouw medewerkers om te knokken voor het realiseren van jouw droom. Als ervaren business coach en executive coach help ik jou met het behalen van je persoonlijke doelen, én die van jouw organisatie. 

Simpele dingen complex maken is makkelijk, complexe dingen simpel maken is leuk.

Het veranderproces; inspireren om keuzes te maken

Elke groeifase van een onderneming vraagt om aanpassingen in de organisatie. Deze transitie begint bij jou. Om jouw bedrijf te laten groeien, worden oude patronen doorbroken. Het nieuwe patroon vraagt veel van jou als ondernemer. 

Hoe meer jouw bedrijf groeit, hoe meer er wordt gevraagd van jouw management skills.  Jouw organisatie zal steeds meer proces gestuurd moeten gaan worden. Het kan lastig zijn om focus te houden wanneer je ondernemer of een management team lid bent. Hierdoor kunnen zowel werk als privé onder druk komen te staan.

Als business coach  is het mijn missie om jou én jouw organisatie hierin te ondersteunen. Ik inspireer tot iedere dag een stapje beter!

Samen nemen we jouw bedrijfsvraagstukken onder de loep.

Mijn aanpak als business coach is gericht om jou te helpen zichtbaar te krijgen wat goed gaat en wat verbeterd kan worden. Het is belangrijk te begrijpen waar jij en jouw bedrijf momenteel staan en waar mogelijkheden liggen. Dit proces kan uitdagend zijn. 

Het is voor jou als ondernemer /directielid belangrijk dat ik de zaken eenvoudig en begrijpelijk maak – dit stelt jou in staat om snel en met overtuiging de stappen te zetten die nodig zijn. De wereld is al complex genoeg zoals het is – De Reus maakt het simpel – in woord en daad!

Door zelf beter te worden, maak je jouw bedrijf beter. Gaat het goed met je bedrijf, dan gaat het ook goed met jou en je medewerkers!

Video afspelen

Ervaren Business Coach aan je zijde

Als ondernemer heb je veel aan je hoofd. Hoe zorg je ervoor dat je in chaos juiste beslissingen maakt? Dat kan alleen als je het overzicht houdt. Als Business Coach help ik je daarbij!

Hoe zorg ik voor meer winst?

Kosten besparen of groeien?

Hoe zet ik de marketing P’s in?

Product en prijsmix, wel of geen (actie)kortingen?

Hoe lang ga ik nog door?

Wat is mijn levensdoel?

Waar liggen kansen?

Hoe verzilver ik deze kansen?

Wil ik meer klanten?

Of meer halen uit bestaande klanten?

Is mijn personeel tevreden?

Haal ik het beste uit mijn personeel?

Waar liggen de knelpunten binnen mijn bedrijf?

Hoe los ik deze op?

Hoe maak ik mijn bedrijf verkoopbaar?

Wat moet ik doen om de waarde te optimaliseren?

Wil jij een professional gebruiken die je op weg helpt naar iedere dag beter?

Neem dan contact op.

We gaan graag een gesprek aan. Het motto? De Reus maakt het simpel.