Van team naar ’the A-Team’

Verhoog de effectiviteit én het plezier in het werk

Trainingsduur: 5 dagdelen

Kosten: € 1950,00 per deelnemer

Spreek het potentieel van jouw team aan met onze interactieve teamtraining. Versterk de samenwerking, communicatie en effectiviteit binnen groepen. De sleutel tot succes is de capaciteit om als een team te functioneren, in dienst van elkaar. ‘I love it when a plan comes together’.

Sterke teamdoelen, versterk het bedrijfsdoel

In onze teamtraining richten we ons op wie zijn wij als team, wat is onze missie, visie en wat zijn onze doelen. Daarbij stemmen we de teamdoelen af op het bredere bedrijfsdoel. Ontdek en ervaar hoe een gedeelde visie het fundament legt voor duurzaam succes.

 

Teamidentiteit en samenwerking

Team succes begint bij het hebben van een sterke teamidentiteit. Teamidentiteit is de basis voor het succesvol implementeren van de gezamenlijke doelen. Leer hoe teamleden onderlinge betrokkenheid vergroten om gezamenlijk te streven naar het collectieve belang. Versterk de onderlinge banden die de basis vormen voor effectieve samenwerking.

 

Effectieve taken en gedragsimpact

Implementeer collectiviteit als uitgangspunt – samen als team, samen voor één gemeenschappelijk doel en voor de winst. Ontdek en herken hoe individuele acties een domino-effect hebben op het team. Krijg daarbij inzicht en handvatten in het optimaliseren van gedrag voor gezamenlijk succes.

 

Voor wie is deze bedrijfstraining?

Onze teamtraining is ontworpen voor ondernemers, directieleden, managementteams en leidinggevenden met hun teams. Of je nu een bedrijf runt of een groot team leidt, deze training biedt waardevolle inzichten voor iedereen die streeft naar verbeterde samenwerking en effectiviteit.

 

Resultaat bedrijfstraining

Collectief centraal: leer hoe het versterken van het team centraal staat in het bereiken van doelen
Verbindend: ontwikkel sterke verbindingen binnen het team voor de winst
Kracht als uitgangspunt: zet de kracht van individuele teamleden in als uitgangspunt voor het collectief
In controle op het proces: krijg samen met jouw team de controle over het proces en ontdek hoe dit leidt tot meetbaar succes

Verhoog niet alleen de effectiviteit van je team, maar ook het plezier in werken.

Neem de beslissing voor duurzame groei en schrijf je team vandaag nog in voor deze inspirerende teamtraining. Samen werken we aan een succesvolle toekomst!

De Reus Business helpt jou om beter te worden!

Neem contact op. We laten je graag zien wat we bedoelen met ‘De Reus maakt het simpel.’