Smart working & planning

Wanneer je begrijpt hoe de klok tikt, doe je meer in minder tijd

Trainingsduur: 3 dagdelen

Kosten: € 1170 per deelnemer

Slimmer werken en plannen: jouw sleutel tot blijvende productiviteit

Pak de controle en ontsnap aan de dagelijkse hectiek met onze unieke Smart Working & Planning-training. Wij bieden jou en je team het gereedschap voor blijvend succes.

Met deze training gaan we voorbij aan de oppervlakkige en operationele benadering van een cursus timemanagement. Het doel van deze training is om planmatig te werken en een blijvende verandering te creëren in de manier van werken bij jou en je team. Wij geloven in plezierig werken zonder stress en gedoe. In de Smart Working & Planning-training leren jij en je medewerkers hoe je slimmer kunt werken en plannen, met als resultaat dat jullie doelen worden gehaald met minimale inspanning.
 

Wat leer je?

De training richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden om jullie doelen te bereiken. Na afloop van de cursus kunnen jullie prioriteiten stellen en de beschikbare tijd benutten. Het vergroot het (zelf)bewustzijn van jullie team, waardoor obstakels in het bereiken van doelen zichtbaar worden. Door deze bewustwording kunnen jullie de productiviteit naar nieuwe hoogten stuwen.

 

Voor wie is deze bedrijfstraining?

De Smart Working & Planning-training is ontworpen voor ondernemers, directieleden, managementteams en leidinggevenden met hun teams. Deze training biedt waardevolle inzichten voor iedereen die streeft naar blijvende productiviteit verbetering en plezier op de werkvloer.

 

Resultaat bedrijfstraining

Prioriteiten en doelen stellen: leer hoe je de juiste prioriteiten stelt en doelen formuleert die impact hebben

Effectieve planningstechnieken: begrijp en pas geavanceerde planningstechnieken toe voor een efficiëntere workflow

Liever lui dan te druk: ontdek het belang van slim werken en waarom minder meer is

Concrete proces oplossingen: leer praktische oplossingen om processen te verbeteren en optimaliseren

Kiezen wat je niet meer doet: identificeer en elimineer tijdrovende activiteiten die géén waarde toevoegen

Tijd overhouden voor belangrijke zaken: stel de juiste prioriteiten in je werk
 

Met deze bedrijfstraining werk je, samen met je team, naar een efficiëntere werkwijze toe. Samen creëren jullie een omgeving waarin plezier en productiviteit hand in hand gaan. Kies nu voor blijvende verandering en ontdek de potentie van jouw team. Zet koers naar duurzaam succes met onze Smart Working & Planning-training.

De Reus Business helpt jou om beter te worden!

Neem contact op. We laten je graag zien wat we bedoelen met ‘De Reus maakt het simpel.’