Toekomstbestendig Bedrijf

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), meer dan een stekkerauto of zonnepanelen op je dak

Trainingsduur: 3 dagdelen

Kosten: € 1170,00 per deelnemer

ls je als bedrijf wilt voortbestaan op de lange termijn, is het niet meer houdbaar om alleen te denken aan financieel resultaat op de korte termijn. Op dit moment wijst alles er op dat bedrijven die daadwerkelijk maatschappelijk verantwoord ondernemen, op elk vlak komen bovendrijven. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is meer dan een stekkerauto of zonnepanelen op je dak. MVO is ook meer dan een trend; het is niet alleen een belangrijke stap richting een duurzame toekomst maar het geeft ook meerwaarde aan jouw bedrijf, gezien vanuit de ogen van jouw klant. Zelfs voor je medewerkers is het leuker om voor een bedrijf te werken die zich ook inzet om ‘het’ goed te doen.

Het zijn misschien voor jullie de eerste stapjes naar een kleinere voetafdruk. Voor veel ondernemers is MVO steeds vaker een van de sleutels tot succes. Opdrachtgevers en consumenten waarderen bedrijven die niet alleen winst maken, maar ook oog hebben voor sociale en ecologische aspecten. Dit bewustzijn creëert een positief bedrijfsresultaat. Ondernemingen die MVO integreren in hun bedrijfsvoering zien vaak een toename in omzet en winst.  Deze bedrijven ervaren minder personele problemen dan bedrijven die conventioneel ondernemen.

 

Inhoud van deze MVO bedrijfstraining

In deze motiverende en inspirerende training krijg je handvatten om MVO te implementeren. Van de voorbeelden leer je dat MVO leidt tot betere bedrijfsresultaten. Wanneer je deelneemt met jouw mensen aan deze training worden jullie geïnspireerd en zien de voordelen van MVO voor jouw bedrijf. Je ziet de positieve impact van ethisch handelen, het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bijdragen aan sociale rechtvaardigheid. Door deze aspecten te integreren in jouw bedrijfsvoering verbeter jij niet alleen je imago, maar je verhoogt ook jouw klant- en medewerkersloyaliteit. Hoe leuk is het dan om voor jouw bedrijf te werken?!

Daarnaast wordt in deze training aandacht besteed aan de praktische vraagstukken van MVO zoals tools en technieken die er zijn om MVO doelen te bereiken. De training laat jouw mensen gemotiveerd en met een plan naar huis gaan.

 

Voor wie is deze bedrijfstraining?

Deze bedrijfstraining is ontworpen voor de ondernemer, directie, managementteam en de verantwoordelijke (afdeling) voor het MVO beleid en uitvoering.

Resultaat bedrijfstraining

  • Eerste opstap naar MVO
  • Begrip en kennis MVO
  • Concrete handvatten om jouw MVO beleid in te richten
  • Inspiratie om ’te doen’
  • Snel en efficiënt aan de slag gaan

 

Zijn jij en je medewerkers klaar voor jullie MVO stap? Neem nu het besluit om deze training te volgen en neem contact op.

De Reus Business helpt jou om beter te worden!

Neem contact op. We laten je graag zien wat we bedoelen met ‘De Reus maakt het simpel.’