Ondernemer Coaching

Ondernemers coachen in het MKB

Jan de Reus, oprichter

Ondernemer Coaching

Ben je ondernemer en wil je jouw onderneming naar het volgende niveau tillen, maar loop je vast bij het uitwerken van de volgende stappen? Als business coach en mentor help ik je met het realiseren van de groei van jou als ondernemer.

Mijn aanpak is methodisch, meelevend, maar kan soms ook confronterend zijn. Waarom zou je zaken op dezelfde manier blijven doen als het nog beter kan? Via een planmatige werkwijze zorgen we samen dat jij kan groeien tot de beste versie van jezelf!

Wat kan een Ondernemer Coach voor jou betekenen?

Wanneer je al jaren zelfstandig ondernemer in het MKB bent – er komt een moment waarop je vast loopt in de dagelijkse beslommeringen. Een ondernemer coach helpt jou om alles weer op de rit te krijgen. Samen gaan we kijken hoe we voldoening kunnen brengen in jouw werk en hoe we je bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Heb je het besef dat zaken anders aangepakt dienen te worden om weer het beste uit jezelf en jouw bedrijfsvoering te halen? Het kan zijn dat je persoonlijke aanpak in het begin of tijdens de uitbouw van je onderneming goed werkte, maar dat het nu niet meer duidelijk is hoe je de benodigde volgende stap zet. Samen gaan we tijdens onze gesprekken achterhalen wat er écht speelt binnen jouw organisatie.

Coaching voor ondernemers helpt om de gevraagde energie terug te krijgen, zodat je de juiste keuzes kan maken in het zetten van de volgende stappen. Gedurende het business coaching traject werken we samen naar het gestelde doel toe – het laten groeien van jouw onderneming!

Waar coach ik jou als ondernemer in?

Hoe je weer de beste ondernemer die in je zit wordt. Je werkt weer aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf!

Coaching van je managementstijl

Leer effectiever managen om een betere connectie met je team te krijgen. Ik help je om vanuit strategisch leiderschap jouw doelen te verwezenlijken, zodat je nóg beter kunt zijn in wat je doet.

Positioneringsvraagstukken

Samen nemen we alle marketing P’s door en vullen we die in. We bepalen daarmee de juiste postitie in jouw markt. Door het beschrijven van randvoorwaarden zorgen we er voor dat de de assets binnen jouw organisatie op de juiste plek worden ingezet.

Het hervinden van je passie

Heb je geen energie meer of heb je het gevoel dat je opgebrand bent? In onze gesprekken help ik je met het hervinden van je passie, zodat werken niet langer energie kost, maar energie geeft.

Hoe ga ik als ondernemer coach te werk?

Het ondernemer coaching traject verloopt bij mij volgens een planmatige aanpak, waarbij we eerst gaan achterhalen wat jouw grootste bottleneck is. Als ondernemer coach met jaren ervaring wil ik eerst onderzoeken waar de knelpunten liggen binnen de organisatie, maar ook wat de kracht is van jou als ondernemer.

Daar gaan we op voortborduren en een plan opstellen om de vereiste doelen te behalen. Hierbij kijk ik onder andere naar jouw persoonlijk leiderschap.

Gedurende de uitvoering van het plan blijf ik je ondersteunen én, waar nodig, bijsturen. Zie mij als de compagnon zonder aandelen. Samen brengen we weer rust en passie in jouw leven en tillen jouw bedrijf naar een hoger niveau!