De Reus, Business Coaching & Training

Een ervaren business of executive coach aan jouw zijde. 

Jan de Reus, oprichter

Business coaching

Je bedrijf loopt goed, maar heb je moeite om jouw onderneming naar het volgende plan te tillen? Als ervaren business coach help ik jou met het behalen van je persoonlijke doelen, én die van jouw organisatie.

Hoe helpt de Reus Business Coaching jou verder?

Je wilt jouw bedrijf naar het volgende plan te tillen. Je wilt het goed doen. Daar wil ik als business coach jou graag mee helpen. Samen met jou gaan we op zoek naar het antwoord op de ‘waarom’ vraag, waarom doe je wat je doet? 

Je weet na het beantwoorden van de ‘waarom’ vraag wie je bent en waar je naartoe wilt. Als ervaren business coach en executive coach help ik jou met het behalen van je persoonlijke doelen, én die van jouw organisatie. Wij maken jouw droom zichtbaar en uitvoerbaar.

Het stellen van doelen vanuit de ‘waarom’ vraag is een essentieel onderdeel van effectief leiderschap en organisatieontwikkeling. Gezonde organisaties hebben focus door heldere doelen, kunnen hun voortgang nauwgezet volgen en willen hun prestaties continu verbeteren. Als gevolg hiervan zijn ze succesvoller op de langere termijn. Ze voeren hun visie volvertrouwen uit. 

Als ondernemer coach, voor de succesvolle ondernemer of voor iemand met een management rol, ben ik er ook om jou te helpen alles op een rijtje te krijgen. Tijdens het coaching traject wordt er ook gekeken naar het verbeteren van de balans tussen de zaak en vrije tijd. Als jij lekker in je vel zit, kun jij, vanuit jouw kracht en met overtuiging, doen waar je goed in bent. 

“Vecht voor de dingen waar je om geeft, maar doe het op een manier die ertoe leidt dat anderen met je meestrijden”, aldus Jan de Reus.

Hoe ziet een Ondernemer of Executive Coaching traject eruit?

Aan het begin van het traject bepalen we tijdens onze gesprekken waar jouw behoefte ligt.

Gezamenlijk formuleren we heldere doelstellingen, waarbij we analyseren waar eventuele complicaties zitten. Aan de hand daarvan bepalen we welke methode wij het beste voor jouw bedrijf kunnen inzetten. We maken een helder stappenplan wat je laat zien welke vooruitgang al is geboekt en hoe onze duidelijke doelen behaald gaan worden.

Mijn Business Coaching aanpak is altijd methodisch en recht door zee. Ik help je inzien wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan. Het is essentieel om te weten waar we staan én waar kansen liggen. Dit proces kan confronterend zijn. Belangrijk voor jou als ondernemer is dat ik de zaken simpel en inzichtelijk maak – dit zorgt ervoor dat we samen de volgende stap(pen) kunnen zetten. Groei zonder gedoe, met heldere doelen.

Met mijn jaren aan ervaring begrijp ik als geen ander wat het betekent om succesvol te zijn in het runnen van een bedrijf. Om de gewenste groei te kunnen realiseren, zullen we nauw samenwerken als ondernemers. Hierin ben ik jouw partner, want samen vinden we de weg naar het volgende niveau. 

Het eerdergenoemde stappenplan is een methode om dit te laten slagen. We werken aan het bereiken van jouw doelen én die van jouw onderneming. Hierbij ben ik de compagnon zonder aandelen, degene met wie jij zakelijk succes behaalt. Tijdens dit intensieve traject ben ik 24/7 beschikbaar voor vragen.

Mijn Aanpak

Stepping stones

Ik ken mijn bedrijf want ik ben mijn bedrijf, in 9 stappen

5 Versnellingen methode

Door schakelen grip houden op je groei

Compagnon zonder aandelen

Het was eenzaam aan de top

Specifieke bedrijfsvraagstukken

U vraagt, wij draaien