Business coaching

Ervaren business coach voor ondernemers of executive coaching voor de directie 

 

Jan de Reus, oprichter

Business coaching

Je bedrijf loopt goed, maar heb je moeite om jouw onderneming naar het volgende plan te tillen? Als ervaren business coach help ik jou met het behalen van je persoonlijke doelen, én die van jouw organisatie.

Hoe helpt de Reus Business Coaching jou verder?

Elke groeifase van een onderneming vraagt om aanpassingen in de organisatie. Deze transitie begint bij jou. Om jouw bedrijf te laten groeien, moeten oude patronen doorbroken worden. Het nieuwe patroon vraagt veel van jou als ondernemer. Hoe meer jouw bedrijf groeit, hoe meer er wordt gevraagd van jouw management skills. De organisatie zal steeds meer proces gestuurd gaan worden en daardoor ook bestuurbaar. Mijn doel als business coach is om jou én jouw organisatie hierin te begeleiden en te ondersteunen.

Als ondernemer coach ben ik er ook om jou te helpen alles op een rijtje te krijgen. Voor een succesvolle ondernemer of voor iemand met een management rol, kan het lastig zijn om focus te houden. Hierdoor kunnen zowel werk als privé onder druk komen te staan.

Tijdens het coaching traject wordt er ook gekeken naar het verbeteren van de balans tussen de zaak en vrije tijd. Als jij lekker in je vel zit, kun jij, vanuit jouw kracht en met overtuiging, doen waar je goed in bent.

Hoe ziet een Ondernemer of Executive Coaching traject eruit?

Aan het begin van het traject bepalen we tijdens onze gesprekken waar jouw behoefte ligt.

Gezamenlijk formuleren we heldere doelstellingen, waarbij we analyseren waar eventuele complicaties zitten. Aan de hand daarvan bepalen we welke methode wij het beste voor jouw bedrijf kunnen inzetten. We maken een helder stappenplan wat je laat zien welke vooruitgang al is geboekt en hoe onze duidelijke doelen behaald gaan worden.

Mijn Business Coaching aanpak is altijd methodisch en recht door zee. Ik help je inzien wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan. Het is essentieel om te weten waar we staan én waar kansen liggen. Dit proces kan confronterend zijn. Belangrijk voor jou als ondernemer is dat ik de zaken simpel en inzichtelijk maak – dit zorgt ervoor dat we samen de volgende stap(pen) kunnen zetten. Groei zonder gedoe, met heldere doelen.

Met mijn jaren aan ervaring in het bedrijfsleven begrijp ik als geen ander wat het betekent om succesvol te zijn in het runnen van een bedrijf. Om de gewenste groei te kunnen realiseren, zullen we nauw samenwerken als ondernemers. Hierin ben ik jouw partner, want samen vinden we de weg naar het volgende niveau. Het eerdergenoemde stappenplan is dé methode om dit te laten slagen. We werken aan het bereiken van jouw doelen én die van jouw onderneming. Hierbij ben ik de compagnon zonder aandelen, degene met wie jij zakelijk succes behaalt. Tijdens dit intensieve traject ben ik 24/7 beschikbaar voor vragen.

Mijn Aanpak

Stepping stones

Ik ken mijn bedrijf want ik ben mijn bedrijf, in 9 stappen

5 Versnellingen methode

Door schakelen grip houden op je groei

Compagnon zonder aandelen

Het was eenzaam aan de top

Specifieke bedrijfsvraagstukken

U vraagt, wij draaien